Servicii

Contact

  • Str. Ploiesti, Nr.6-8, Cluj-Napoca, Romania
  • 0264-432.2390744-507.701
  • office@ardealconstruct.ro

Consultanta

Consultantii nostri sunt la dispozitia tuturor investitorilor care apeleaza la serviciile noastre pentru a-i ajuta pe acestia sa inteleaga toate etapele proiectului, de la etapa proiectarii si pana la finalizarea lucrarii. Cel mai important aspect este discutarea viabilitatii proiectului. Daca proiectul este viabil, atunci cautam modalitati prin care intentia investitionala sa fie canalizata inspre solutia optima.

Proiectare

Echipa noastra de proiectare realizeaza toate tipurile de proiecte, atat pentru constructii civile, cat si pentru constructii industriale. Din experienta noastra stim ca o constructie reusita are la baza un proiect intocmit riguros. De asemenea am invatat in cei peste 20 de ani de experienta ca un proiect bine gandit are ca rezultat executia mai facila si mai precisă, cu costuri mai scazute.

Constructii civile

Primele constructii realizate de ARDEAL CONSTRUCT in urma cu mai bine de 20 de ani au fost cele civile. Am oferit locuinte pentru sute de familii din Cluj-Napoca. Am contribuit la extinderea zonelor rezidentiale clujene cu constructia unor case si vile predate beneficiarilor la cheie. De asemenea, am dat in folosinta in urma cu cativa ani un complex de peste 500 de locuinte cu parcare subterana si spatii comerciale in zona Observator, Cluj-Napoca.

Constructii industriale

Multiplex Leul este pentru ARDEAL CONSTRUCT cel mai ambitios proiect realizat in centrul orasului Cluj-Napoca, deoarece are 9 nivele si are o suprafata de peste 35.000 m². Cladirea gazduieste o parcare supraterana, o hala agro-alimentara, un centru de distractii, o multitudine de spatii comerciale dar si o zona de birouri.

Parcuri fotovoltaice

In urma cu cativa ani, am devenit interesati de energia regenerabila. Atunci am demarat constructia primelor parcuri fotovoltaice. In prezent avem in portofoliu atat parcuri deja functionale, cat si in curs de executie.