Despre Ardeal ConstructS.C. ARDEAL CONSTRUCT S.R.L. are o experienta de peste 20 de ani in realizarea constructiilor civile si industriale, incepand de la proiectarea acestora, executia si pana la predarea lor la cele mai inalte standarde de calitate.

Fondata in anul 1993, firma si-a inceput activitatea cu construtia unor case si vile in zonele rezidentiale clujene. Ulterior, din 1997 si pana in 2006 , ARDEAL CONSTRUCT a colaborat cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca la executarea unor lucrari de modernizare a drumurilor si podurilor din oras folosind tehnologii moderne si durabile. Tot in aceasta perioada, firma noastra executa primele platforme betonate realizate din mai multe straturi de fundatie, dar se specializeaza si pe ridicarea halelor industriale.

Experienta in domeniu precum si interesul nostru constant in achizitionarea unor echipamente tehnice si vehicule specializate moderne, ne-a permis in urma cu aproape 10 ani implicarea intr-un proiect in zona Observator. Acesta a constat in executia unui complex pe o suprafata de 20.000 m² format din: 500 de locuinte, spatii comerciale si parcare subterana.

In anul 2006 ARDEAL CONSTRUCT a inceput cel mai ambitios proiect de pana atunci, si anume construirea a ceea ce e astazi Multiplex Leul. Situat in centrul orasului Cluj-Napoca, acesta are 35.000 m² si gazduieste o parcare supraterana, hala agro-alimentara, centru de distractii, spatii comerciale si zona de birouri.

In anii ce au urmat, am devenit interesati de energia regenerabila. Astfel am abordat si acest domeniu, iar in prezent avem parcuri fotovoltaice atat functionale, cat si in curs de executie.

Odata cu trecerea timpului si dobandirea unei experiente vaste in mai multe domenii, ARDEAL CONSTRUCT a devenit o companie competitiva pentru piata de constructii din zona. Managementul eficient, formarea unor echipe multidisciplinare profesioniste dar si investitiile constante in utilaje si echipamente moderne au fost premisele care au stat la baza succesului companiei. In prezent ARDEAL CONSTRUCT este un partener de incredere pentru investitori deoarece trateaza fiecare proiect cu profesionalism, seriozitate si promptitudine, dar probabil reprezinta si un concurent demn pentru orice alta companie din domeniu.